Som det ser ud nu er det ikke muligt at vi kan afholde forårets 
Bilmesse & Brugtmarked den 21. - 22. Marts
 og er i samråd med 

MESSE C, Fredericia blevet enige om at aflyse og i stedet for se fremad mod efterårets messe den 17. - 18. oktober, hvor situationen med Corona forhåbentlig er under kontrol.
 

Vi beklager den lange reaktionstid fra vores side, men der har været mange scenarier på bordet og vi har snakket med utallige udstillere, publikum, samarbejdspartner, samt ikke mindst internt og med Messe C, omkring hvordan situationen skulle/kunne tackles bedst muligt, men det er nu klart at det ikke vil være en mulighed at afholde messen på nogen positiv måde for hverken publikum, udstillere, Bilmesse & Brugtmarked eller for hele den danske befolkning og samfund, som er under et stort pres i den kommende tid, som vi heller ikke ønsker at bidrage negativt til, selvom det kommer til at have store omkostninger for os.
 

Har man bestilt og betalt, så vil billetter eller standpladser blive overført til efterårets bilmesse den 17. - 18. oktober, eller man kan få betalingen fuldt refunderet, ved at henvende sig til os skriftligt, når vi har det praktiske på plads.
 

Vi beder venligst om kun at kontakte os telefonisk ved akutte spørgsmål, da telefonerne for tiden er rødglødende og vi er i gang med at begrænse omfanget af aflysningen for alle parter involveret ved at have forbindelse til medier, samarbejdspartnere mv. der skal have besked.

Vi glæder os til at vi ses igen til efteråret til Bilmesse & Brugtmarked den 17. - 18. oktober, når vi har lagt alt dette bag os!

Link til Bilmesse & Brugtmarked og Fair Fondens FaceBook Siders
 

KONTAKT FAIR FONDEN

STØT FAIR FONDEN

Industriparken 12, Lind.
7400 Herning.
Danmark
Web:  www.fairfonden.dk
FB: Fair Fonden på Facebook

Email: info@fairfonden.dk

Telefon: 20 90 30 20 eller 61 66 79 66

CVR: 40295682
Indsamlingstilladelse: TRYK HER

MobilePay: 22 22 72

BANKOVERFØRELSE:

Bank: Vestjysk Bank
Reg: 7608
Konto: 1746455