STØT SOM VIRKSOMHED

Støt Fair Fonden og styrk jeres virksomheds CSR profil ved at vise, at I tager socialt ansvar og sæt således et positivt præg på jeres medarbejdere, kunder og leverandører i Danmark. 
 

Vi lægger vægt på at udvikle samarbejder, hvor både jeres virksomhed og Fair Fonden kan få optimalt udbytte.
Det gør vi ved at skabe samarbejder med events i Danmark.

Vi sørger for reklameplads for jeres virksomhed ved at give jeres virksomhed en unik eksponeringsmulighed gennem Fair Fond Fundraiser Events og dermed støtte Fair Fonden og børn i Danmark. 
 

Har virksomheden ikke endu en CSR profil, kan Fair Fonden være det første skridt på vejen. Fair Fonden  hjælper jer med at tegne CSR profilen, så I kan fokuserer på driften af jeres virksomhed.

STØT TIL EVENTS

Støt Fair Fonden til events med sponsorater, køb af køreture eller firma events. Fair Fonden har virkeligt mange muligheder for at finde løsninger, der passer til både Jeres virksomhed og til det sociale ansvar Jeres firma er parat til at yde gennem Fair Fondens mange muligheder.

Eksempelvis afholder vi Velgørenhedskørsel 2 eller flere gange om året, hvor det er muligt at træde til som enten sponsor eller køber af reklamepladser på bane, bannere, flag, billetter, videoer, boder, m.m. til eventen.

Vi kan også arrangere at hele firmaet kommer ud og køre en tur i specialbiler, hvilket strækker sig lige fra veteranbiler, superbiler, sportsvogne, til racerbiler og mange andre køretøjer.

Mange af de folk vi møder til vores events roser vores arrangementer, da det emmer af hygge, familie, fart, spænding, og super glade mennesker der ved at dem der er repræsenteret er der af ren velgørenhed. De events vi laver er også for modtagerene af Fair Fondens sponsorater, gaver m.m. Så I som firma kan risikere at møde de børn og deres familier til de offentlige events vi laver.

Logisk nok er det jo at jo billigere vi kan lave disse events, jo flere midler kan der gå direkte til de udsatte børn i Danmark. Så derfor ønsker vi meget at virksomheder vil gå med til til at tage ansvar på en ny og anderledes måde.

Priserne på sponsorater kan variere, derfor fortrækker vi at den endelige aftale laves i samarbejde med jeres firma.
Skriv eller ring endeligt.

 

HVAD SIGER LOVEN

Fradragsregler for virksomheder:
Fradrag og indberetning til SKAT

Når du støtter Fair Fondens´ arbejde med en donation, er din virksomhed fradragsberettiget op til 16.300 kr. pr. år. Jfr. Ligningsloven § 8 A
 

Vi indberetter indbetalte donation til SKAT på virksomhedens CVR-nr. (hvis i oplyser jeres CVR nummer).
Indberetning er en betingelse for fradrag.


OBS! I er selv ansvarlig for at oplyse om jeres donationen i selvangivelsen og kunne fremlægge kvittering for jeres donation.

Erhvervsmedlemmer, Erhvervssamarbejder, sponsorater og øvrige bidrag fra virksomheder:

Når der indgår et element af mod-ydelse (fx markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift.
 

Det er op til virksomheden selv at bedømme, evt. efter samråd med virksomhedens revisor, om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (fx reklameudgift). Jfr. Statsskatteloven § 6.

KONTAKT FAIR FONDEN

STØT FAIR FONDEN

Industriparken 12, Lind.
7400 Herning.
Danmark
Web:  www.fairfonden.dk
FB: Fair Fonden på Facebook

Email: info@fairfonden.dk

Telefon: 20 90 30 20 eller 61 66 79 66

CVR: 40295682
Indsamlingstilladelse: TRYK HER

MobilePay: 22 22 72

BANKOVERFØRELSE:

Bank: Vestjysk Bank
Reg: 7608
Konto: 1746455