Erhvervsklubben Fair Fonden

Er I en virksomhed, der ønsker at støtte med en fast årlig donation er et medlemskab i  Erhvervsklubben Fair Fonden en god idé for jer.

Som medlem af Erhvervsklubben Fair Fonden,  er I med til at sikre at Fair Fonden kan holde sit løfte om at hjælpe børn til en lykkeligere barndom her i Danmark.


Som erhvervsmedlem i Fair Fonden vil i være med i vores Erhvervs klub der består af forskelligt Dansk erhvervsliv.


Socialt ansvar og netværk i Dansk erhvervsliv går hånd i hånd i Erhvervsklubben Fair Fonden,

Mindst to gange om året afholder Fair Fonden netværksmøder for Erhvervsklubbens medlemmer, hvor Fair Fondens bestyrelse gennemgår seneste og fremtidige Fundraising events. 

Fair Fonden inviterer donations-modtagere og foredragsholdere. Der vil også være tid til at lære hinanden at kende, samt at skabe og udvikle samarbejde på tværs af viden og erfaring.

Få et medlemskab i Fair Fondens Erhvervs klub her:

At tro er godt, at vide er bedre,
at være bevist om sin viden er målrettet.

 

NETVÆRKSMØDER

Fair Fonden vil gerne forene socialt ansvar med erhvervslivet i Danmark.

Som medlem i Erhvervsklubben bliver I to gange årligt inviteret til netværkmøder, hvor Fair Fonden oplyser om seneste og fremtidige donationer, samt events.

Fair Fonden inviterer foredragsholdere og modtagere af donationer. 

Der bliver afholdt workshops og der vil være tid til at lære hinanden at kende, samt at skabe og udvikle samarbejder på tværs af viden og erfaringer.

 

Erhvervsklubbens netværksmøder giver jeres virksomhed:

  • Mere forretning til din virksomhed.

  • Værdifuld sparring i netværket.

  • Få ny viden fra eksterne oplægsholdere.

  • Styrke i virksomheds CSR profil.

  • Mere værdifuld hverdag i erhvervslivet.

Det er i orden at prale, specielt når man gør godt for andre.

 

ERHVERVSKLUB MEDLEMMER

Tusinde tak til vores Erhvervsmedlemmer. I er med til at sikre at Fair Fonden  altid er til stede og gør en mærkbar forskel for Danmarks børn.

25. Marts 2019

Universal Color & Chemical ApS

Universal Color & Chemical ApS blev oprettet i 1977, og har altid haft fokus på miljørigtige, vandbaserede, UniPrint™ og UniCoat™ produkter til Tryk- og Belægning på tekstiler. Gennem samarbejdet med internationale brands og producenter er vore mærker, TAO™, TransAqua™, UniPrint™, UniFix™, UniMelt™ UniClean™, OceanSpray™, UniLitho™, blevet anerkendt som førende indenfor vandbaseret teknologi til brug på tekstiler, både som direkte tryk men også indirekte tryk i form af Hot-Stamp-Transfers.
Vi er altid klar til nye udfordringer.

VIP SPONSOR

20 Marts 2019

NORDIC DRIFTING SERIES 2019

Vi er den nye motorsport i Danmark nemlig Drifting. Vi støtter gerne en rigtig god sag som Fair Fonden arbejder for. Udsatte børn i Danmark bør have en bedre chance. Hjælp os hjælpe andre ved at komme som publikum og eventuelt køre med på banen som co-pilot til vores turnering:
6 & 7 / 7 - Sturup Raceway Sverige
14 & 15 / 9 - ERA Transportcenter i Odense. Skulle du være motorsports sponsor, er du meget velkommen til at komme og opleve vores sport og eventuelt finde glæde i at sponsorere verdens hurtigst voksende motorsport.

VIP SPONSOR

10 Marts 2019

7 SPORTS WASH

7 Sports Wash er et internationalt brand som er ved at blomstre op i Danmark. Vi støtter Fair Fonden, da vi ser ideen i at kunne sende støtten direkte til børn med behov for at kunne få en chance for at ændre deres tilværelse til noget mere positivt, om det er en oplevelse, noget mere permanent eller hjælpemidler til de børn i Danmark der hverdag kæmper ekstra i forhold til kammerater eller andre udfordringer for at have en fair chance som alle andre børn  i Danmark til en mere normaliseret tilværelse eller bare en stund der kan give en oplevelse der kan huskes.

VIP SPONSER

KONTAKT FAIR FONDEN

STØT FAIR FONDEN

Industriparken 12, Lind.
7400 Herning.
Danmark
Web:  www.fairfonden.dk
FB: Fair Fonden på Facebook

Email: info@fairfonden.dk

Telefon: 20 90 30 20 eller 61 66 79 66

CVR: 40295682
Indsamlingstilladelse: TRYK HER

MobilePay: 22 22 72

BANKOVERFØRELSE:

Bank: Vestjysk Bank
Reg: 7608
Konto: 1746455